راهنمای نحوه تکمیل پروانه های فعالیت در نظام صنفی کشاورزی

ساخت وبلاگ

پروانه, فعالیت, دقیقاً به مثابه شناسنامه است. پروانه, فعالیت, نظام, صنفی, کشاورزی,، شناسنامه شغلی کشاورزان و شاغلان بخش کشاورزی, است. از این رو معیار اعتبار خود ساختار نظام, صنفی, نیز محسوب می شود. طبیعی است هر گونه خدشه و کم دقتی در نحوه, تکمیل, آن و یا گاهاً یکدست نبودن شیوه تکمیل, آنها در نظام, های صنفی, شهرستانهای مختلف، خدشه به این وجه اعتباری و شناسنامه ای می تواند تلقی شود. 

  پروانه, نحوه, تکمیل, پروانه, فعالیت, نظام, صنفی, کشاورزی, در دستورالعمل مربوطه آن آمده است و برای صدور پروانه, به مفاد آن استناد و ارجاع می شود. مشاهده شده در برخی شهرستانها در ثبت موارد درج شده در فرمت ثابت پروانه, فعالیت, برای کشاورزان و بهره برداران بخش اشکالاتی وجود دارد،  برای رفع برخی شبهات احتمالی در نحوه, تکمیل, پروانه نحوه, تکمیل, آن یادآوری می شود:

۱-تاریخ صدور:

تاریخ صدور پروانه زمانی است که پروانه برای شخص صادر می شود.

۲-تاریخ انقضاء:

زمانی که اعتبار پروانه فعالیت, به اتمام می رسد(یکسال بعد از تاریخ صدور برای اولین سال صدور پروانه)

۳-شماره پروانه:

این شماره از چپ به راست شامل دو رقم کد استان،دو رقم کد شهرستان، عدد ثابت شماره پروانه که از۱۰۰۰ شروع می شود. کد استان و شهرستانهای تابعه لازم است از جداول مربوطه استخراج شوند.

۴- در قسمت وسط پروانه فعالیت, در ادامه کلمه ” شهرستان” نام شهرستان ثبت می شود.

۵- شماره ثبت نظام, صنفی,(در قسمت وسط برگه پروانه فعالیت):

شماره ثبت نظام, صنفی, همان شماره دبیرخانه مرکزی سازمان جهاد کشاورزی, یا شماره پروانه تاسیس صادره از جهاد کشاورزی, است. (که برای تمامی پروانه های یک شهرستان یکسان می باشد.)

۶-زمینه فعالیت:

زمینه کلی فعالیت شخص در بخش کشاورزی, پس از راستی آزمایی لازم بر اساس فهرست مشاغل اعلام شده که در ستون زمینه، زمینه کلی هر شغل مشخص است، می باشد.

۷-مشخصات فعالیت :

نوع فعالیت و میزان آن هم مشخص کننده دقیق نوع فعالیت دارنده پروانه و همچنین حجم و مقدار و میزان آن است پس از راستی آزمایی لازم تعیین و در این بخش ثبت می شود.

۸-کد شغل:

کد شغل دارای ۱۰ رقم و یک حرف می باشد، این کد از فهرست مشاغل کدگذاری شده ابلاغی استخراج و در این محل ثبت می شود.

۹-مشخصات دارنده پروانه فعالیت که شامل نام، نام خانوادگی، شماره شناسنامه، محل صدور، تاریخ تولد، نام پدر، کد ملی، استان، شهرستان، شهر، بخش، دهستان، روستا و کد پستی بر اساس مدارک و مستندات ارائه شده توسط متقاضی پروانه فعالیت در محل های مشخص شده  ثبت می شود.

۱۰- نشانی محل فعالیت:

آدرس مکان فعالیت بطور دقیق در این محل نوشته می شود.

۱۱-کد شاغل:

کدشاغل، شامل کد شغل و کد ملی درخواست کننده پروانه است که با خط فاصله تعیین و در این محل ثبت می شود.

در حال حاضر شکل قانونی و جاری پروانه های فعالیت شامل موارد فوق الذکر می باشد که لازم است در هنگام صدور پروانه های فعالیت توسط نظامهای صنفی کشاورزی شهرستانها به درستی تنظیم و تکمیل, شوند. اعلام نظرات در بخش دیدگاه انتهای این گزارش می تواند دست اندرکاران امر را  از مسائل و پیشنهادهای شما در این زمینه آگاه سازد.

پرتال نظام صنفی کشاورزی خراسان شمالی...
ما را در سایت پرتال نظام صنفی کشاورزی خراسان شمالی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fnskhorasan9 بازدید : 116 تاريخ : يکشنبه 11 آذر 1397 ساعت: 15:35