بزرگترین رسالت نظام صنفی تبدیل بازارها و مناسبات غیر رسمی بخش کشاورزی به وضعیت رسمی آن است

ساخت وبلاگ

بزرگترین, رسالت, نظام, صنفی, تبدیل, بازارها, و مناسبات, غیر رسمی,, بخش کشاورزی, به وضعیت, رسمی,, آن است

رئیس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در بیست و چهارمین جلسه شورای مرکزی نظام, صنفی, کشاورزی, در سخنانی چارچوب فکری و استراتژیک نظام, صنفی, کشاورزی, را در جمع روسای هیأت مدیره های نظام,های صنفی, کشاورزی, استانهای کشور تبیین و تشریح نمود. وی اظهار داشت: امروزه دامنه نفوذ صنف و صنوف به صدایی که در جامعه می توانند ایجاد کنند برمی گردد. دامنه نفوذ و تمرکز تمامی نهضت های صنفی, در دنیا نیز به این امر بازمی گردد که تا چه اندازه می توانند روی هسته های داغ مشکلات کشاورزی, فشار بیاورند و این هسته ها را به جنبش و تحرک در آورند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی تشکل ها و صنوف کشاورزی,، دکتر حسین شیرزاد تصریح کرد: انتظار است که نظام, صنفی, همگام با نمایندگان مردم و همراه با سیاست های بخش کشاورزی بتواند حقوق خود را از این دریای پر تلاطم پیگیری کنند.

وی افزود: طی سال های گذشته تلاش شده است تا صدای اصناف باید بلند باشد و صدای رسایی باشند و  توجه به شتاب و طنین این صداها می تواند بر سیاست ها و سیاستگذاریها در گرفتن حقوق از دست رفته و فراموش شده تاثیر بگذارد.

معاون وزیر جهادکشاورزی اظهار داشت: نظام, صنفی صدای مطالبات راستین و اصیل بخش کشاورزی است که می باید صدایشان در جامعه شنیده شود و بخش دولتی نیز بعنوان یک ابزار حمایتی برای شناخته شدن این صدا مطرح است. پس حتماً باید حرف صنفی بزنیم.

وی تاکید کرد: جنس کار نظام صنفی بیشتر وجه اقتصادی و اجتماعی تا بحث های تکنیکی و فنی دارد. بنابراین با تقویت مطالبه‌گری و تاثیرگذاری بر افکار عمومی می‌بایست دامنه نفوذ نهادهای مدافع بخش را گسترش دهیم. نظام‌های صنفی کشاورزی برای قبول تصدی‌گری های بخش، نیازمند نهادسازی های مختلف در ذیل فعالیت‌های تشکیلاتی خود بوده و در این راستا به جز تکامل عمودی به تکامل افقی نیز می بایست توجه داشته باشید.

رئیس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران تاکید کرد: نظام صنفی یکبار دیگر بر روی فعالیت های خود، بازنگری داشته باشد و بر روی قوانین پایه که بر روی زیربناهای فعالیتها هستند کارکند و برای کار نیاز به تشکیل کارگروه هایی است. تعامل با کمیسیون کشاورزی مجلس،یک فرصت مهم برای نظام صنفی است.

یکی از وظایف بسیار مهم صنف در کشاورزی این است که صنف، دایره تعارضات بوجود آمده در بخش، در تولید و بازار را هویدا سازد.

دکتر شیرزاد با تاکید بر اینکه نظام صنفی باید فکر کند که چه سهمی می تواند در قدرت داشته باشد و نمایندگانی در مجلس داشته باشد که از حقوق بخش دفاع کنند، گفت: نظام صنفی با یک مبارزه صنفی و پارلمانی می تواند به حقوق خودش برسد و برای رسیدن به حقی که به طور تاریخی فراموش شده است، راهی جز تلاش در این زمینه نیست.

وی با تاکید بر حل مشکلات بازار کشاورزی از طریق نظام صنفی افزود: بزرگترین, رسالت, نظام صنفی تبدیل, بازارها, و مناسبات, غیر رسمی,, بخش کشاورزی به وضعیت, رسمی,, آن است. چرا که غیر رسمی,, بودن بازارها,ی کشاورزی، دارایی ها، منابع و حتی بازار کار روستاییان، ریشه اصلی مشکلات و ناکارآمدیهای اقتصاد در بعد کلان کشاورزی است. بنابراین در صنف باید محدوده کارهایمان را از سیطره و چنبره بازار غیر رسمی,, به مناسبات, رسمی شارع پسند و قانون پسند حرکت دهیم.

رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی با تصریح بر اینکه هم اکنون بخش کشاورزی کمترین تاثیر را بر روی افکار عمومی دارد، گفت: تا زمانی که تاثیرگذاری روی افکار عمومی نداریم نباید هیچگونه انتظاری از دولت داشته باشیم که پشت سر صنف بایستد. چرا که افکار عمومی است که تصمیمات را می سازد.

شیرزاد همچنین بر لزوم بهره مندی نظام صنفی کشاورزی از انواع رسانه و تعامل با رسانه های جمعی برای طرح و راهکار مسائل بخش کشاورزی و کشاورزان تاکید کرد.

وی در پایان تصریح کرد: قدرت نظام صنفی در حضور در جلسات نیست. در این است که چقدر می تواند بر افکار عمومی جامعه تاثیر بگذارد.

پرتال نظام صنفی کشاورزی خراسان شمالی...
ما را در سایت پرتال نظام صنفی کشاورزی خراسان شمالی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fnskhorasan9 بازدید : 112 تاريخ : يکشنبه 11 آذر 1397 ساعت: 15:35